Werkwijze persoonlijk interieuradvies


Kennismaking

Mijn werkwijze begint bij het kennismakingsgesprek. Ik kom bij u thuis om uw wensen en eisen voor uw interieur te bespreken. Daarna maak ik een offerte waarin staat wat ik ga uitwerken, de werkwijze en de kosten van het advies. De kosten van het kennismakingsgesprek bedragen 25 euro incl btw, deze worden in mindering gebracht als u een interieuradvies afneemt. Daarna ga ik voor u aan de slag!

 

Afhankelijk van de gekozen uitwerking zal tussentijds een evaluatie plaatsvinden om de eerste ideeën op elkaar af te stemmen. Als het gehele plan af is zal ik het advies aan u presenteren door middel van een sfeerbord, plattegrond, meubelplan, 3D ontwerp en andere gekozen elementen. Ik zal u uitleggen waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt en waarom ik denk dat uw interieur op deze manier het beste tot zijn recht komt. 

 

Uitvoering

U bent vrij om te beslissen wat er vervolgens met het plan gaat gebeuren. U kunt er voor kiezen om mijn hulp in te schakelen als projectbegeleiding tijdens de uitvoering. Ik kan u dan helpen met de organisatie van de uitvoering en u helpen met het aanschaffen van meubelen, accessoires en het geven van tips. 

 

De afsluiting 

Na een aantal maanden kom ik graag langs om het resultaat te bewonderen! 

 

* Reiskosten: na 30 km vanaf Ten Boer bereken ik 0,19 euro per km.

 

Neem contact met mij op:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.